Peter Van den Eede studeerde af aan de toneelopleiding van het Conservatorium van Antwerpen in 1987. In 1989 stichtte hij samen met Bas Teeken compagnie de KOE, waarover hij sindsdien de artistieke leiding heeft. Daarnaast maakte hij verschillende ‘polycoproducties’ met o.a. tg STAN, Maatschappij Discordia en Dood Paard.Voor zijn rol in L’Homme au crâne rasé werd hij genomineerd voor de Prix Louis d’Or/beste acteur. In 2005 cureerde hij het festival Theater Aan Zee in Oostende.
Peter verscheen reeds in verschillende Vlaamse televisie- en filmprojecten, waaronder de films Linkeroever en Man van staal, en de tv-reeksen Terug naar Oosterdonk, De Smaak van De Keyser, de Zonen van Van As, Van Vlees en Bloed, Red Sonja en Achter de Feiten

Willem de Wolf studeerde in 1985 af aan de Amsterdamse Toneelschool. In datzelfde jaar formeerde hij samen met Ton Kas het theaterduo Kas & de Wolf. Kas & de Wolf schreven/maakten samen een vijftiental stukken. In 2002 wonnen zij de VSCD Mimeprijs voor hun voorstelling Ons soort mensen. Nadat in 2004 de subsidie werd stopgezet schreef Willem de Wolf o.a. voor Dood Paard de tekst bazel en bij mugmetdegoudentand schreef hij samen met Lineke Rijxman en Joan Nederlof Hannah & Martin.
Zijn monoloog Krenz, de gedoodverfde opvolger werd in 2012 genomineerd voor de Taalunie Toneelschrijfprijs en voor het Theaterfestival. In zogenaamde polycoproducties met tg STAN, Dood Paard en Maatschappij Discordia maakte hij de voorstellingen Onomatopee, We hebben het boek wel/niet gelezen en Beroemden. Van 2004 tot 2009 studeerde Willem de Wolf Duitse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2010 maakt hij deel uit van de artistieke kern van de KOE.
In 2018 werd Willem door de Auteursbond uitgenodigd om de tweejaarlijkse Boyer-lezing in te vullen. De integrale tekst, waarin hij het over zijn bronnen en inspiraties heeft, vind je via deze link.

Natali Broods studeerde in 2000 af aan de Studio Herman Teirlinck te Antwerpen. 
Ze speelde bij de theatergezelschappen De Kakkewieten, Het Toneelhuis (Jan Decorte), Lazarus, maar vooral bij tg STAN en de KOE.  
Als filmactrice vertolkte ze de hoofdrollen in de langspeelfilm S (1997, Guido Hendrickx) en in Anyway the Wind Blows (2002, Tom Barman), waarvoor ze de Joseph Plateauprijs voor Beste Belgische filmactrice 2003 won. Daarnaast was ze te zien in een heleboel andere Vlaamse series en films, waaronder o.a. Een ander zijn geluk (2005, Fien Troch), De Helaasheid der Dingen (2009, Felix Van Groeningen), Waste Land (Pieter Van Hees 2014), en Galloping Mind van (Wim Vandekeybus), waarmee ze de ensor voor beste vrouwelijke bijrol won. Meer recent speelde ze in de tv-reeksen Tabula RasaDe Infiltrant en Over Water en de films Cleo (2019) en Façades (2017, Kaat Beels en Nathalie Basteyns). Voor die laatste mocht ze de ensor voor beste actrice ontvangen.